Privatlivspolitik

Privatlivspolitik & betingelser

PRIVATLIV

STTFOTO sætter pris på din tillid til os og vi behandler dit privatliv med fortrolighed. Vi ved at et langvarigt forhold starter med tillid, og derfor gør vi en del ud af at holde dine personlige informationer fortrolige. Som besøgende på dette website skal du ikke være nervøs for at dit privatliv bliver kompromitteret.

Dit privatliv er dit eget

Hos STTFOTO deler vi aldrig vores kunders personlige informationer med nogen som helst udenforstående. Vi hverken sælger, lejer eller afslører nogen personlige informationer om dig. Ganske enkelt.

Personlig informationer fra dig

Den eneste information STTFOTO indsamler fra dig, er den information du frivilligt giver. Vi kontakter kun individer som har ønsket at blive kontaktet.

Links til andre websites

STTFOTO kan linke til andre websites, der kan være af interesse for vores besøgende. Fortrolighed og privatlivsregler på disse websites kan være forskellige fra vores egne. Du tilgår disse websites på eget ansvar og risiko. Du bør altid gennemlæse fortrolighed og privatlivs regler på alle sider inden du afleverer personlige informationer.

Opsummering

STTFOTO respekterer altid dit privatliv og sætter stor pris på din tillid. Vi ønsker at du får en underholdende og givtig oplevelse når du besøger vores website. Har du spørgsmål af nogen art eller er du bekymret omkring vores fortroligheds erklæringer, venligst send os en mail på jesper@sttfoto.dk.

Ansvar

STTFOTO står inde for, at det leverede lever op til, hvad der er lovet i den indgåede aftale. Ændrer arrangør eller andre medvirkende i deres arrangement, og måtte dette medføre, at STTFOTOs leverede varer ikke længere lever op til forventningerne, står STTFOTO  uden ansvar.

Kunden er forpligtiget til at overholde dansk og international lovgivning. Dette omfatter men er ikke begrænset til pædofilt, racistisk eller andet materiale, som i almindelighed anses for groft krænkende.

STTFOTO fraskriver sig ethvert ansvar for materiale, billeder, tekst m.v. brugt hos Kunden. For dette er Kunden den til enhver tid ansvarlige.

Rettigheder 

STTFOTO har ophavsretten til alle billeder på hjemmesiden og billeder der indgår i aftaler med Kunden.
Ophavsretten kan overdrages i henhold til ophavsretslovens regler. Det betyder, at rettighederne kan overgå fra STTFOTO til Kunden efter aftale.

Kunden må ikke på egen hånd foretage ændringer i leveret materiale fra STTFOTO uden foregående aftale. 

Kunden giver STTFOTO ret til at anvende Kundens navn, logo, reference og løsninger i markedsføringsøjemed.

Din tilbagemelding

Hjælp os med at forbedre os – dine tilbagemeldinger er vigtige for os. Send os en mail.